Uncategorized

Idag ska jag minsann laga god mat!

Man kan väl säga att jag ligger efter lite med det här med matlagning. Det har blivit lite för mycket halvfabrikat och hämtmat på sistone. Så idag, när jag såg Angelicas lunchlåda innehållandes något som såg oerhört delikat ut, bestämde jag mig för att det ikväll får bli ordning och reda på den fronten!

Så, idag blir det italienskt a’la Mariella! Kyckling med spenat, grädde, vitlök och soltorkad tomat. Mums säger jag om det!

Ingredienserna ligger här så snällt och väntar…

3 Comments

  1. Mmmmm det låter skitmumsigt!

    Jag ska upp till Göteborg onsdag-torsdag, man ska kanske bjuda sig in på en av dina goda middagar 😉

  2. Jag och pojkvännen ska ta en liten runda på Liseberg på onsdag, sedan har vi inget särskilt planerat på torsdag.. Gå runt och utforska stan lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *