Foto och Grafisk design

Idag ger jag mig själv en klapp på axeln

Ja, idag ger jag mig själv faktiskt just det. Efter en grym arbetsvecka, både intensiv, rolig och utmanande, är jag värd detta. Jag har axlat ett större ansvar, vilket jag tycker är mycket stimulerande. Hit har jag velat nå ett tag i min karriär, och allt jag gör nu ser jag som en enorm erfarenhet. Mycket lärorikt.

 

IMG_4641_botaniska

 

Idag efter jobbet blev det god middag som maken min hade färdig när jag kom innanför dörren. Efter middagen åkte vi ut en sväng för att handla lite, och väl hemma hann vi med lite fredagsmys innan barnen tokdäckade. Jag känner att även jag själv behöver nattas typ nu, så… godnatt! Imorgon kommer många fler foton från Botaniska-shooten. Är så många underbara foton, så räkna med bildbomb som sagt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge