Uncategorized

Idag är jag helt slut

Idag är jag helt slut. Och nej, jag har inte bakrus. Jag sover dåligt om nätterna på grund av mina allergier just nu. Detsamma gör Mikael. Det är ett jäkla omak helt enkelt! Nästan varje natt vaknar jag av att det är helt blött på kudden – då har jag råkat dregla ner den stackars kudden för att jag inte kan andas genom den täta näsan. Mindre fräscht! Och eftersom man inte andas sådär kvalitativt om nätterna är man trött på dagarna…

Var för övrigt på Angelicas födelsedagspartaj igår. Det var mycket roligt! Angelica bjöd på glass med färska bär, och shots. En oslagbar kombination ska ni veta! Själv hade jag med mig cider. Pratade om allt från safari i Kenya till varför tjejer så ofta låter sitt liv kretsa kring sin pojkväns.

När de andra på festen skulle ut och göra stan osäker valde jag att åka hem istället. Det är inget jag ångrar idag kan jag säga! Just nu är det inte så roligt att gå ut tycker jag. Inte så ofta åtminstone. Det är liksom ’same shit different name’ när man går ut. Då är det roligare att låta det gå ett tag mellan varven.

Idag ska vi gå och rösta. Det är sjukt att 60 % av Sveriges befolkning är soffliggare när det kommer till val. Ändå sitter vi svennar och gnäller och klagar konstant. Har man inte gjort ett försök att påverka sin vardag har man ingen rätt att gnälla! Och det där dåliga argumentet som går ut på att ens röst inte spelar någon roll är bara skitsnack! Tänk om alla resonerade sådär, då hade vi haft diktatur i Sverige! Vi ska vara glada över att vi lever i ett demokratiskt land. Det är det inte alla som gör.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *