Uncategorized

I söndags blev jag kär….

… i ett bord på Chilli! Helt ljuvligt snyggt är det, och jag vill ha det! Det är ett bord för två, modell barbord, fyrkantigt i något mörkt träslag. Problem 1: Jag har inte plats för det som jag bor idag. Problem 2: Om/När jag flyttar till större hoppas jag på ett större kök, och då kommer jag vilja ha ett bord med plats för fyra. Men om det skulle bli så att jag får ett litet kök är detta bordet jag kommer slå till på.

Jag är sjuk idag. Ångest. Det känns inte alls bra att inte vara på jobbet, och det gör mig ledsen. Men vad ska man göra? Jag har ont i hela kroppen, och igår eftermiddags hade jag så ont i halsen och var så knasig att jag knappt kunde kommunicera med mina kunder. När jag väl kom hem var jag så svag att jag var nära på att börja grina. Jag förstår inte vad som har hänt? När jag var yngre var jag aldrig sjuk, aldrig. Det kunde gå tre år utan att jag var hemma från skolan. Mitt immunförsvar har helt klart blivit sämre, troligtvis på grund av psykisk stress, för sen Mars -05 har jag blivit allt svagare. Det värsta är att jag går miste om en hel dags lön idag, inte bra. Inte så att jag går under för det, men kul är det inte. Jag försökte verkligen gå till jobbet imorse, men bara tanken på att klä på sig, åka spårvagn och sitta och ge service och prata gjorde att jag gav upp. Jag är dålig.

Jag har kommit in i en period då jag vill förändra. Jag vill ha ny lägenhet att dekorera, jag har köpt nytt matporslin, jag ska börja träna igen och få ordning på min kropp.

One comment

  1. Jag säger som jag sa tidigare idag. Vila upp dig och kom tillbaka, fit for fight. Ingen mår bra av att du jobbar sjuk. Synd bara att man ska behöva förlora en dagslön. Men vi vill ha en frisk Lompan!

    Det där bordet på Chilli har jag nog också sett. *krama*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *