Uncategorized

I mina drömmar

Inatt hände det något lite underligt. Eller kanske inte underligt egentligen, bara något jag aldrig varit med om tidigare.

Jag vaknade av att jag grät. Jag hade även jätteont i käkarna. I drömmen satt jag i en biosalong, omgiven av släkt och vänner. Släkt och vänner som förolämpade mig. Jag blev bortglömd, hånad och skriken på. Alla fick popcorn utom jag. Jag kämpade för att inte börja gråta, inte visa mig svag.

När jag vaknade rann tårarna, och käkarna värkte. En obehaglig känsla spred sig i kroppen.

Vad vill mitt undermedvetna säga mig?!

4 Comments

  1. Har oxå vaknat av att jag lipar. Dan vaknade av att jag låg och hyperventilerade en gång, äckligt sånt där.

  2. Har oxå vaknat av att jag lipar. Dan vaknade av att jag låg och hyperventilerade en gång, äckligt sånt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *