Uncategorized

I like Sonic!

Igår var det lördag. Började dagen med att sova ut. Kvällen innan var jag och tog ett par drinkar med Mikael och Per. Tidig hemgång dock, trött som man var efter en hård arbetsvecka.

Det blev lite shoppingjakt igår. Bytet för dagen blev ett par höga, svarta skinnstövlar. Mucho stiliga. Efter shoppingen hade vi tänkt gå och ta en fika, men hela stan var full på folk, så vi åkte till ett konditori på Järntorget och köpte med oss lite godsaker hem istället.

När vi hade ätit middag och vilat frågade Mikael om jag ville vara med och spela lite Uno på Xbox 360:n. Varför inte, tänkte jag. Eftersom vi inte fick det att fungera blev det, till min stora glädje, Sonic 1 istället! Jag hade ingen aning om att man kunde spela det på Xbox, men jodå. Grymt roligt och grymt nostalgiskt. Jag minns att jag älskade att spela det hos min barndomsvän Minna när jag var liten.


Mikael hade bestämt med en kompis att åka hem till honom på kvällen och spela Halo 3 och frågade om jag ville följa med. Jag är inget stort fan av sådana spel egentligen, men det var riktigt kul att spela.

Ett annat spel som jag passade på att prova igår är Guitar Hero, och det var riktigt, riktigt kul! Ett spel för mig! Fick äntligen utlopp för min musikaliska gåva, om än på ett tämligen enkelt sätt.

Idag då? Ta det lugnt. Inget annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *