Oliver

I gamla trakter

Nu är min jobbhelg över, och jag laddar för ny vecka. Igår efter jobbet åkte jag hem till barnens ena faster med sambo för att fira den förstnämndas födelsedag. De bor i mina gamla trakter, där jag också vuxit upp, Majorna. Känns alltid lite speciellt att komma dit igen, man har ju liksom gått på de gatorna så många gånger. Vi bjöds på tårta, kaffe och gott vin. Barnen var på jättebra humör och hade hur kul som helst. Kan även nämna att de somnade så fort bilen började rulla.

Jag måste även berätta om roliga saker som hänt med Oliver. Inte nog med att han pratar en massa, han har även börjat äta en massa mer saker. Han har ju haft problem med det i och med, vad vi tror, körteln. Men i fredags åt han massor med popcorn, igår åt han potatismos och knäckebröd, och idag åt han något annat som han aldrig har ätit innan. Jättekul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge