Uncategorized

Huvudbry

Isacs nya skor.

Det är så jobbigt med allt som har med jobb och föräldraledighet att göra för mig och maken just nu. Jag känner mig fruktansvärd stressad. Hoppas att det löser sig och går ihop sig alltihopa. Det handlar ju om pengar och då är det alltid lite extra jobbigt.

Idag har vi haft Isacs mormor och morfar här. Med sig hade de bland annat en sak som jag blev väldigt nöjd över – ett par blå converse. Jag har ju alltid sagt att jag vill ha ett par till Isac och nu blev det så. Mycket nöjd är jag. Vi var nere i Solkatten och tittade en sväng förut då jag behövde köpa presentpapper. Imorgon fyller ju Isac år och ska få sina första inslagna presenter av oss. Fyndade också ett par byxor, en tröja och en body för 100 riksdaler i en affär. De var till Isac ska tilläggas. Sjukt bra pris.

5 Comments

 1. dom är så fina! älskar den marinblå färgen. Moa har ett par, numera välanvända, i storlek 19 så det är dags att köpa nya i större storlek. Men det dröjer nog till våren, för under vintern använder man ju inte converse så ofta 😉

  hoppas ni mår gott och allting löser sig alltid, även fast det känns motigt ibland..Kram!

 2. så jäkla snygga!
  Victor har oxå ett par blå.Älskar Converse!
  fick din mail ja,så jag skickar ett mail nu.
  Det kommer att lösa sig!Även om det känns jäkligt tufft ibland!
  KRAM på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge