Uncategorized

Hurra för mig!

Snacka om att jag fick mig en riktig överraskning när jag kom till jobbet imorse. Hela mitt skrivbord var täckt av ballonger, en gigantisk blomsterbukett, samt en flaska bubbel. I torsdags hade jag varit anställd i 10 år, och fick därför denna eminenta uppvaktning. Känner mig verkligen uppskattad!

Jag har börjat jobba helg igen, var åttonde närmare bestämt. Har fortfarande samma roll, men ska nu finnas tillgänglig på helger också. Men idag jobbade jag bara halva dagen. På eftermiddagen var hela familjen bjudna på kalas hos Olivers förskolekompis, som dessutom bor här i området. Massa gott att fika med, och full rulle. Tårtorna var gjorda som Minioner, det imponerade på både barn och vuxna! Synd att varken Isac eller Oliver gillar tårta 🙂

 

wp-image-875415852jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge