Foto och Grafisk design Skönhet

Hur skämmer jag bort mig själv?

Är det något jag älskar att köpa produkter till, och skämma bort, så är det mitt hår. Jag borde med handen på hjärtat utöka antalet frisörbesök per år också, det är något som fått halka ner på priolistan sen jag fick barn. Jag jobbar på den listan!

Men hursomhelst, jag har ett stort antal produkter i mitt badrum, och jag köper nästan bara salongsmärken. Dels för att jag tycker att de är bättre för det mesta, och dels för att jag är något av en hårsnobb 🙂

 

IMG_1575_hårstyling IMG_1577_hårstyling

 

Mitt hår är väldigt tjockt, och självlockigt, men ju längre och tyngre hår jag får, desto mindre lockar får jag. Jag brukar därför hjälpa lockarna på traven. Jag fönar väldigt sällan håret för att slita så lite som möjligt på det, och jag plattar det sällan också. Det beror mest på att jag för närvarande har en dålig plattång, samt att det tar så fasligt lång tid! Jag brukar faktiskt be min man om hjälp när jag plattar bakhåret. Annars får jag det inte så bra som jag vill ha det.

 

IMG_1588_hårstyling

 

Mina två nya favoriter för håret är de jag köpte nu senast, denna och denna. Bara på den korta tid jag använt Olaplex märker jag att det stärker håret! Mitt bästa tips för ett hår som antingen är på gränsen till för smutsigt, alternativt känns platt och livlöst är torrschampo! Har två hemma, och ett på jobbet. Budgetfavoriten är Batiste, men även LCC’s är bra!

Har du någon grym produkt som du vill tipsa om? Hit me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *