Trädgård

Hur nöjda är vi?

Har vi ångrat oss?

I mars plockade vi ner lekstugan. Ett beslut som var ganska lätt att ta, men som ändå dröjde att exekvera på av olika anledningar. Men så bestämde jag mig för att det skulle bli av, och involverade familjen. Och som frågorna ovan lyder – hur nöjda är vi nu med facit i hand? Har vi ångrat oss?

Svar nej. Vi har inte ångrat oss alls, och vi är väldigt nöjda. Trädgården känns mycket större, vi ser mer av skogen bakom den, och barnen har inte en gång nämnt lekstugan sedan den togs ner. Det tycker jag talar för att vi tog rätt beslut.

Näst på tur att försvinna står den rangliga gungställningen. Den vet jag att barnen kommer att sakna mer, men den sjunger på sista refrängen. Även om det gungas friskt på den nu, så är jag inte säker på att det kommer att göras det nästa år.

Jag skulle istället utan tvekan kunna tänka mig att ställa ett växthus där. Inte så kul för killarna, men desto mer för mig! Men det blir nog nästa år i så fall. I år duger det mer än fint med odlingslådorna. Apropå odlingslådorna. Det växer så det knakar där i nu. Ser fram emot att skörda senare i sommar.

 

Nu och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *