Personlig utveckling

Hur gick det med målen för 2020?

Låt oss ta en titt på hur det gick

 

  • Träna minst en gång i veckan– Stort check på den. Jag har rört på mig som aldrig förr under 2020.
  • Springa ett kortare lopp.  – Nope. Det kom en pandemi och satte käppar i hjulet för det här målet. 
  • Måla eller tapetsera i Olivers rum– Nej. Det här året sätter jag inte upp denna som ett årsmål, så kanske det händer! Skämt åsido, jag var på väg, men så kom min praktiske make och påpekade att vi även behöver byta lister och måla om övriga väggar. Då blev det ett för stort projekt för en renoveringsnovis som mig. 
  • Köra en godisfri period under första kvartalet– Jajamensan. 
  • Göra en uppstyrd porträttfotografering– Japp. Hade flera bokade under våren, som vi ställde in på grund av Corona. Men under hösten gjorde jag en gravidfotografering ute vid Nääs slott. 
  • Börja skriva dagbok, eller kanske mer veckobok– Check. 
  • Hitta en mening med denna blogg– Både ja och  nej. Jag har inte uppfunnit något helt nytt syfte, men däremot landat i att jag just nu trivs med att skriva när jag är inspirerad. Jag älskar att läsa gamla inlägg, och vet att det finns en tapper skara som gillar att kika in här. Det får vara meningen med denna blogg just nu.
  • Lära mig något nytt– Oh ja! Lärt mig en hel del nytt på jobbet, som bland annat Agilt arbetssätt (genom en endagskurs).

 

Kort och gott så gick det ganska bra med förra årets mål. Nästan väldigt bra, med tanke på de omständigheter jag ställdes in för. Det är något att vara nöjd över.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *