Uncategorized

Höst och hjärtklappning

På något sätt har det lyckats bli höst utan att jag reflekterat över det. Förrän häromdagen, då det var väldigt kallt både ute och inne. Nu har de lyckats få på värmen i huset åtminstone. Det är ungefär en och en halv vecka kvar till min födelsedag, och lite mer än en månad kvar till London. Jo, visst är det höst.


Fick precis en släng av kraftig nervositet, när ett mail från CSN damp ner. Ett nytt beslut om mitt studiemedel. Miljoner tankar for genom huvudet, bland annat en som handlade om att jag redan hade tjänat för mycket. Började genast måla fan på väggen och försöka komma på alternativa planer för hur fan jag skulle lösa min ekonomiska situation. Det är spännande som det är redan, men det går tack vare att jag var så smart och sparade pengar inför denna höst.

Mitt hjärta är nu lugnt. Det var ett nytt beslut på grund av förändringar från och med 2010 i studiemedelsvärlden. Mitt beslut såg ut exakt som det gjorde innan. Puh. Det var riktigt jobbigt där ett tag innan jag fick loggat in med min e-legitimation.

Jag kan säga helt ärligt att det är underbart att studera, men jag saknar min fulla lön! Jag saknar dock inte att jobba 100 % med min nuvarande tjänst. Det är fantastiskt gott att få utvecklas, strukturera sin tid helt själv och lära sig nya saker. Jag vet att jag kan så mycket mer än det jag gör idag. Men det är en helt annan historia!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *