Isac

Höst fast ändå sommar?

wp-image-1340968084jpg.jpg

Här ska jag sitta ikväll och njuta av den värme som nu kommit på besök, trots att det är höst!

 

Nu är man verkligen inne i ekorrhjulet efter sommaren! Nog för att här är rena rama sommarvärmen, 26 grader, men höstens hektiska schema är här! Det är föräldramöte på förskolan, föräldramöte på skolan, inskolningssamtal på skolan, tandläkartider, möten på jobbet och barnkalas. Det sistnämnda tycker Isac är väldigt kul förstås, så det kan nog inte hamna inom ramarna för ekorrhjulet 🙂 Isac är bjuden på två kalas den här månaden, och han ser verkligen fram emot de två kalasen.

Idag fick jag en sån fin komplimang på jobbet, den värmer ännu. En handläggare som jag jobbat som coach för slutade, och tackade för allt jag gjort. Så himla kul att höra, och ett kvitto på att det jag gör är bra! Det behöver jag, med min prestationsångest, höra ibland 🙂

Apropå fotot ovan – än är här grönt och lummigt, men några träd börjar skifta färg så smått. När vi flyttade in var det vinter, och såklart alldeles kalt. Känns knasigt att det ska bli sådär kalt igen, men sen får vi på nytt när våren kommer uppleva den sköna känslan när allt vaknar till liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *