Personlig utveckling

Hög tid att checka in – årets mål

Hur går det med mina årsmål?

Jag måste ändå säga, att det ser riktigt bra ut. Ett av målen hänger löst, nämligen det som handlar om gardinerna och spegeln i vardagsrummet. Men å andra sidan, året är inte slut ännu. Jag kommer att checka av målen när det börjar närma sig nyårsafton, men kan redan nu bekräfta (för mig själv) att ett flertal mål redan är uppnådda. Klapp på axeln!

 

  • Gå i snitt 8000 steg per dag (som minst).
  • Minst 15 % djupsömn i snitt per natt.
  • Göra något extra kul en gång per månad.
  • Köpa gardinskenor till vardagsrummet, och i samma veva sätta upp en spegel i samma rum.
  • Lära mig något nytt.
  • Göra minst en porträttfotografering. 
  • Nå “Level 38” i Pokémon Go.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *