Uncategorized

Hipp hipp hurra för bloggen!

Nu är det dags att fira! Min blogg fyllde nu i september hela 10 år! Det glömde jag såklart bort, men nu är den i alla fall 10 år och det är ju smått galet. Jag har alltså bloggat mer eller mindre aktivt i lite mindre än en tredjedel av mitt liv.

När jag började blogga var det här med bloggar inte ens i närheten så stort som idag. Inga bloggevents, inte alls många bloggportaler och mest text. Jag började blogga för att jag alltid har varit bra på och älskat att skriva. Och med facit i hand ångrar jag inte alls att jag började blogga. Bloggen har gett mig både vänner och bjudit på roliga events.

Under dessa tio år har det blivit en hel del inlägg givetvis, bara att gå tillbaka i arkivet och se hur mitt liv har ändrats under dessa tio år! Om du får tråkigt någon dag menar jag 😉 Här bloggade jag dagen efter jag träffade min make. Här var det fest för hela slanten, singel-Lompan! Och här gick jag ut med min första graviditet!

Tack bloggen, nu kör vi tio år till?! 😀

 

Sharp%20902%2010%20021Bild hittad i arkivet, detta är taget i juni 2006. Jag hade kort hår på den tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge