Isac

Hemmamys och återblickar

Idag är vi hemma och myser, jag och Isac. Tror visserligen att det blir en liten promenad senare. Mamman måste röra på kroppen lite!

Helgen har varit väldigt bra. Den har innehållit allt ifrån pizza hos Isacs farmor och farfar till fika med Kerstin. Och däremellan mys med Isac och Mikael, adventsfix hemma och tre nätter med bra sömn! Tänk om det får vara så där bra med sömnen ett tag nu? Glad är jag då. Och nu var det nog talat om min sömn!

Isac på sin lekfilt.


Imorgon ska vi på första träffen med bvc-gruppen. Det blir spännande att se vad den har att erbjuda. Jag missade ju två av träffarna när jag var gravid eftersom Isac hade bråttom ut, så jag hann aldrig “lära känna” de andra mammorna. Men det blir nog bra ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *