Mitt hem Oliver Social media Lift Uncategorized

Hemmadag – vardagslyx och eventplanering

Idag är det hemmadag för hela slanten, då jag vabbar för Oliver. Jag passar på att komma ikapp med hemmet, och göra sånt som jag behöver göra, och som jag tänkt att jag velat göra länge nu. Som att börja ta tag i Olivers rum. Ska be Mikael hjälpa mig sätta upp vägghyllan här på bilden nedan i eftermiddag också. Det som är kvar i övrigt är att fixa ramar i rätt storlek, köpa gardiner, taklampa och sätta upp en av ramarna på väggen. Det går långsamt, men framåt!

Annars är det tvätta kläder och städa som gäller! Ibland är det svårt att hinna med sådant när man jobbar heltid båda två tycker jag. Jag har dessutom så mycket annat på gång just nu, så hemmet har varit lite nerprioriterat! Som att planera bloggevent till exempel. Är du bloggare tycker jag du ska spana in vårt bloggevent här!

 

image

Lyxade till det med lite propud, grädde och jordgubbar också. Kände att jag ville sätta lite guldkant på tillvaron!

image

Lite i Olivers rum, än så länge. 

7 Comments

  1. Nyfiken på när ni avslöjar vilka som får komma såklart;)

    Svar: Ja mycket att lära mig;) Undrar hur detta skall gå men det går säkert bra! Känns just som ingenting fastnar just nu, men det kommer väl;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *