Uncategorized

Hemma efter ett besök på Österlen

Nu är vi hemma igen efter en dryg vecka på Österlen! Foton från kameran kommer så snart jag har tid att sätta mig och fixa lite! Österlen var riktigt härligt, och vi hittade många guldkorn. Huset chockerade oss dock en smula, mer om det senare!

Collage 1. Fika på underbaraste stället och mys i ‘Skånehuset’, som Isac sa.
Collage 2. Strandhäng, besök i Ystad och mer fika. Och ett loppisfynd!

Jag körde en bit av sträckan hem, och fick panikbromsa då himlen bara öppnade sig när jag körde på motorvägen. Jag menar, jag verkligen ställde mig på bromsen! Inte så lite läskigt faktiskt, såg inte ett skit mer än att bilen framför också bromsade in jättekraftigt. Styrde instinktivt in bilen på den breda vägrenen också, vilket min man berömde mig för. Det kunde resulterat i en halvt kvaddad bil om jag inte hade bromsat så duktigt. Efter det åkte vi som planerat till Ullared, vilket inte direkt var lugnade för nerverna, det heller. mycket folk, helt galet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge