Andra graviditeten Isac

Helgen som varit

Helgen kom och gick. Precis som vanligt. Igår hämtade vi bland annat upp en Babybox, och köpte minneskort till en av våra kompaktkameror. Idag har jag varit och ätit delikat brunch på Joe Farellis med Ida och Angelica. Supertrevligt att ses, och maten passade mig som handen i handsken. Eller vad sägs om äggröra, bacon, amerikanska pannkakor och pizza gjord på tunn botten. Bland annat. Det fanns mycket mer att välja mellan. Även kakutbudet var finfint.

Isac vaknade ledsen imorse och grät över att han hade ont i örat. Han hade varit lite varm idag när jag varit borta, men nu på kvällen var han som vanligt. Tur att vi är lediga imorgon. Även tur att jag kan hålla honom hemma utan att vabba resterande dagar den här veckan om det skulle behövas. Han har varit förkyld i snart två veckor, så jag tror att det kan vara på sluttampen nu. Jag hoppas i alla fall det, så att det inte är något nytt skräp som kommit vår väg.

Apropå förra inlägget… Jag hoppas att jag inte jinxat det hela nu ;-). Det är ju så att det kan gå några veckor efter det att slemproppen gått. Bebis kommer när bebis behagar. Där har jag ingen kontroll, inte!

2 Comments

  1. Mums vad gott med brunch och vad spännande att bebisen kommer snart 🙂 Kika gärna in på min matblogg och tävla i mina barntävlingar jag har just nu för att fira att jag fått ett till barn 🙂

  2. Visst är det så, men det är ju ett tecken på att det snart är dags i alla fall 😉 Jag hoppas du får en fin vaginal förlossning och att allting går bra! Vi hade ju ett urakut sovsnitt med Moa och med Leo vaginal. hade tid för planerat KS pga traumat med Moa, men ångrade mig i det sista och det är mitt absolut bästa beslut någonsin. Vilken upplevelse att föda så, och vilken revansch! Håller tummarna för dig/er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *