Uncategorized

Helgen gick fort

Då var det måndag igen. Helgen gick som vanligt i rekordfart.

I lördags fyllde jag ju år, och då släpade jag med mig min blivande man till Allum. Släpade är verkligen rätt ord. Han gick runt och surade, och jag tappade fokus och suget att shoppa. Men vi kom hem med fina kläder till Isac i alla fall! Riktigt fina om jag får säga det själv. Det är vansinnigt roligt att shoppa bebiskläder. Nästan för roligt! På kvällen åkte vi och åt hamburgare hos Mikaels föräldrar. Jag fick en supersnygg tidningsväska som jag spanat in på Mio. Den kommer göra sig fint i vårt nydekorerade vardagsrum.
Igår var vi först hos mina föräldrar och åt. Jag fick presenter, Mikael fick presenter och mamma fick presenter. Till och med Isac fick en present, ett nummerljus. Ett sådant som man ska tända varje dag i december fram till julafton. Mysigt!
På kvällen kom Isabell och Gabriel hit och spelade bingolotto och mumsade på chips. Jag vann! Hundra kronor. Att spela bingolotto med en tvåmånaders kan vara en utmaning. Under ettans bingo satt jag och ammade och överlät brickorna till de andra. Under tvåans bingo var han gnällig och låg i Mikaels famn medan han enligt bästa förmåga spelade sina brickor. När det var dags för treans bingo låg han hos mig med nappen som sin bästa vän. Efter det lade han världens brakskit och blev sedan lugn. Stackaren hade nog ont i magen. Fyrans bingo fick vi alla spela utan några konstigheter för då hade Isac slocknat som ett litet ljus.
Så var det då måndag. Promenad! Idag blir det en lång promenad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge