Isac Trädgård

Helg på slätten och nya utemöbler

Jag och Isac

I fredags morse åkte jag och Isac upp till slätten, för att vara med morfar under helgen. Vi hann med att göra ärenden, lösa lite praktiska bestyr samt såklart äta och dricka gott. Det är tungt just nu, men känns skönt att vara tillsammans. Vi träffade även min faster, farbror och mammas vänner under helgen då vi bland annat åt middag tillsammans. Jag och Isac har också lagt mormors och Isac favoritpatiens i helgen, de gillade både att lägga patiens och spela kort ihop. Jag och Isac hittade en video på hans telefon häromdagen också, på mormor när vi var och bowlade förra året. Det känns så gott att få se henne och få höra hennes röst i videon, om än i en kort videosnutt.

 

Nytt till altanen

Jag köpte även nya utemöbler i helgen, eller rättare sagt – reserverade och kollade om maken kunde hämta upp. Det kunde han såklart, och han satte även igång med att montera dem direkt. Så nu testar vi lite olika möbleringar på altanen, inga stora ändringar men vi gör lite små justeringar. Sedan ska jag även köpa lite mer växter till altanen för att sätta pricken över i:et. Jag känner att det är viktigt för mig att få det fint och härligt på altanen, dels när det blir en riktig hemmasommar, men också för att det skänker mig glädje nu när det är tungt. 

 

 

Altanen ur olika vinklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *