Uncategorized

Hela dagen ligger framför mig – underbart!

Man stiger upp, solen skiner, det är lördag, hela dagen ligger framför en… Det känns underbart. I sängen ligger en fin, brunbränd sambo och sover. På min kudde! Så snart kaffet är uppdrucket är det dags för mig att sätta fart på dagen på allvar.

Jag ska ta mig in till stan, antingen via tåg eller om Mikael kör mig. Jag ska möta upp mamma, och åka ut till Hönö för att göra graven fin. På vägen ska vi in på Ica Maxi, och vem vet, kanske man kan få sina shoppingnerver stillade?! Måste även till Systemet. Sedan var det eventuellt tal om Ikea.

När jag kommer hem blir det till att kränga middag, för att sedan möta upp Angelica och besöka Open Air Daylight. För den som inte vet vad detta är, så är det en trancefest utomhus!

Nu: Dricka upp mitt älskade kaffe!

2 Comments

  1. Lompan för helvete!!
    Transfest utomhus?? Var i helvete gick Din uppfostran snett??

    // StraightHank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *