Isac Oliver

Hejdå du fina och varma helg!

En varm helg senare

Jag och kidsen stack till slätten igår, och lämnade pappan/maken hemma. Vi har ätit gott, shoppat lite blommor, lekt ute och degat i värmen. Barnen åkte dessutom tåg med mormor, samt lekte på en stor lekplats inne i Vara. 

Imorse tog jag en promenad bland vackra fält. Knappt ett moln på himlen. Det blev ingen längre promenad dock, då jag hade inte hade med mig några bra skor för det ändamålet. Oliver ville inte alls åka hem från mormor och morfar idag, och grät en skvätt över det när vi kom hem. Fick trösta honom med att vi snart hälsar på igen.

Det blev helt enkelt en helg med härlig sommarvärme. Jag låter bilderna nedan tala för sig själva!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *