Uncategorized

Hej kära foglossning!

Har igår och idag haft känningar av lite härlig foglossning. Har inte haft det på ett tag nu. Det smärtar i nederdelen av ryggen och sen strålar det ner i rumpa och svanskota. Jag ska dock inte säga att det gör jätteont, för det gör det inte. Det är mest bara jobbigt eftersom jag har ett kontorsjobb och sitter ner många timmar per dag. Vad vill jag säga med detta meningslösa inlägg? Jo, att jag älskar min bebis och tar lite foglossning för att få vara med om denna underbara upplevelse!

6 Comments

 1. Om jag hade varit dig hade jag tagit uti med det INNAN det börjar göra för ont. För om det sätter till ordentligt, da är det inte mycket att göra än att ligga ner och grata (been there done that :() Mot slutet kunde jag inte rätta till en matta utan att vika mig dubbel av smärta, och da är det sista man tänker att man gör det för sin lilla bebis, för när det är sa illa, da vill man bara ha ut fanskapet 😛 Prata med din BM, och be om sjukgymnastik!

  /Annika

 2. I och med att jag fick det så tidigt som jag fick (innan vecka 11) så hoppas jag att det inte blir värre. Men jag är tacksam för ditt råd och ska ändå prata med BM om det.

 3. Hej på dig. Funderar lite på din foglossning, Vad jag vet är det mellan benen det gör ont , precis där lilla babyn ska komma ut.Hoppas allt är bra med dig för övrigt. Kram, moster Lena

 4. Såhär står det på en sajt:

  “Smärta över blygdbenet och i ljumskarna är de vanligaste symptomen. Du kan också få ryggsmärtor, smärtor i bakre delen av bäckenet eller höftsmärtor. Det är vanligt med en skapande eller klickande känsla i området runt blygdbenet och smärtan kan röra sig nedåt lårens insida eller mellan benen. Smärtan förvärras ofta om du har benen brett isär, promenerar, går upp- eller nerför en trappa eller ändrar ställning dig i sängen.”

  Så det kan vara lite olika 🙂 Jag har till exempel också känt över höfter och blygdben. Men idag känner jag inte av någonting, skönt.

 5. Aj aj aj! Hoppas att du ser till att få den hjälp som finns att få om du vill ha det. Typ sjukgymnast eller så. Jag fick också tidigt men min bm tog mig aldrig på allvar och jag ignorerade… Men det kan ju gå att lindra!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge