Foto och Grafisk design

Hej igen hemmet

Hemma efter några dagar på slätten

Nu är jag och barnen hemma igen efter några dagar hos mormor och morfar. Vi brukar ju åka iväg dit då och då och bli bortskämda. Det har varit varma dagar, idag var det 31 grader som varmast tror jag. Den här sommaren går nog till historien, nu har vi haft 25-30 grader nästan varje dag sedan i maj. Det var några dagars undantag där runt midsommar bara. 

Igår mådde jag riktigt dåligt, alldeles febrig och hängig, men idag mår jag mycket bättre. Hemskt tråkigt när man åker iväg, men det blev bra ändå. Isac har fått köra åkgräsklipparen själv, och det gick galant. Stolt kille. Tilläggas ska att den inte klipper när vi kör för nöjes skull. Även jag körde ett par varv med barnen för deras nöjes skull, och så även morfar. Vi hann även åka och shoppa lite smått och gott. Jag gjorde några riktiga klipp vad gäller inredning. 

Bjuder här på några fina foton tagna de senaste dagarna. Knäppta med mobilen, men riktigt fina ändå.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *