Uncategorized

Hej hej från sjukstugan

Ville bara skriva hej, och meddela att jag lever. Även om det är knappt….

Tidigt igår åkte Isac på magsjuka, och strax efter det även jag. Låg hela dagen igår, bortsett från när jag sprang på toaletten. Hade så fruktansvärt ont i kroppen igår kväll, musklerna i rygg och mage var inte nådigt smärtande. Sent igår kväll var det även makens tur, så nu är vi hemma i vår lilla karantän. Matlusten är sådär fortfarande, jag har idag bara ätit en macka, samt druckit lite drickyoghurt.

Känner mig fortfarande helt matt, ont i kroppen och emellanåt snurrig. Antar att det är för att jag inte äter som jag ska. Men blotta tanken på mat får det ärligt talat att vända sig i magen på mig. Men imorgon hoppas jag vara mer på banan igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge