Andra graviditeten Isac

Hej halsbränna

Har legat på soffan en stor del av dagen.
Igår på jobbet kändes det som om jag skulle somna sittandes på stolen, trött var bara förnamnet. Fyra nätter med dålig sömn tog väl helt enkelt ut sin rätt. Jag somnade därför runt åtta igår kväll. Med halsbränna.
Idag när jag vaknade upp till min lediga dag kände jag mig lika trött trots en god natts sömn. Noll matlust och med en kvarvarande halsbränna. Jag lade mig i sängen och halvsov medan Isac lekte bredvid mig. Både han och jag somnade ganska snabbt, precis vad jag behövde.
Innan lunch kom Ida hit och lekte med oss. Med sig hade hon choklad till mamman, och en tablettask till Isac. Tack än en gång. Tablettasken ska Isac få på lördag. Vi tog en promenad bort till Solkatten, där jag plötsligt kände mig alldeles darrig. Inte så konstigt med tanke på hur lite jag hade ätit. 
Nu på kvällen somnade jag igen, medan Mikael och Isac gick ut på gården och lekte. Känns väldigt underligt att vara så trött. Och att inte ha någon matlust är verkligen inte likt mig. Jag hoppas att halsbrännan avlägsnar sig omgående nu. Fruktansvärt obehagligt.

2 Comments

  1. Usch, låter som en jobbig period. Men känner igen mig i både halsbrännan och tröttheten. Jag somna ofta sju på kvällarna o då jobbade jag inte ens. Tröttheten sitter ännu i och att jag är vaken såhär sent som 22 är ett under 😉 men det är för att lilltjejen nyss somna :p så nu ligger jag nedbäddad redo att sova. Hoppas du får sova gott inatt och vaknar lite piggare imorrn <3 Kram Sofie

  2. halsbrännan är inget kul!! Min har blivit bättre nu när bebisen ligger längre ner men gör så ändå påmind ibland!! Vila på med gott samvete! Det är inte mycket mer man orkar tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *