Foto och Grafisk design Uncategorized

Hej december!

Då var vi inne i årets sista månad. Var det inte nyss sommar och semester? Nu är vi också inne i årets kanske mysigaste månad, i alla fall sett ur ett belysningsperspektiv. Jag bara älskar hur alla med trädgård (eller i alla fall 9/10), dekorerar den med ljusslingor och annat mysigt. Jag blir så glad av att se hur det lyser upp i mörkret. För ja, december är en mörk månad. Strax innan jul vänder det ju, så nu är det kulet.

Vi är också inne i en månad som ger många ångest och stresskänslor. Själv har jag sedan många år tillbaka gett mig själv ett löfte – ingen stress in i det sista. Lättare sagt än gjort kanske, men för mig underlättar det att vara ledig från jobbet några dagar innan julafton, se till att alla klappar är inhandlade innan den 23:e, samt sänka kraven en smula. Jag skrev faktiskt en uppsats i ettan på gymnasiet, som handlade om just denna julstress. Den tyckte min lärare väldigt bra om minns jag.

Idag har jag varit ledig. Isac har varit i skolan, så jag och Oliver har fått två härliga promenader när vi lämnat och hämtat honom. Bra för min stegtävling.

 

img_6530_godjul

2 Comments

  1. God jul på er, vill ni komma på fika nån dag? hela familjen, de hade vart mysigt.
    Vi satte precis upp belysningen utomhus, ska bara köpa nån cool tomte att ha med. Emilio vill gärna det. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge