Uncategorized

Hata mig inte…..

…. men jag längtar till höstens första frost! Och röda löv. Underbara, underbara foton kan man ta då!

Jag är himla glad över att jag tog steget och gick med i Lerums Fotoklubb! Det har redan visat sig vara givande. De hade innan jag gick med haft en liten kurs i Studiofotografering som jag ju då av naturliga skäl missade. Så jag skrev en öppen fråga på vårt forum på fotosidan, om det inte skulle anordnas ännu en sådan kurs? Till min stora glädje nappade en av frilansfotograferna och erbjöd sig hålla en sådan i sin studio. Det är verkligen inte fy skam! Kommer förhoppningsvis vara till stor nytta för mig i min utveckling.

Vad händer idag? Ikväll blir det möte med Fotoklubben. Och sen ska jag nog jobba lite med Webbplatsdesign.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *