Uncategorized

Härlig lördag

Igår var jag och Isac uppe och hälsade på hans mormor och morfar. Vi började med en liten shoppingtur i närmsta by och fortsatte sedan hem till dem. På vägen stannade vi till hos Isacs gammelfarbror och gammelfaster. Medan morfar åkte hemåt för att se till kalkonen, åkte mormor med mig och Isac. Isac fick sedan plocka några ägg i hönshuset. Han var väldigt fascinerad av hönorna.

Det vankades som sagt kalkon till middag. När jag växte upp åt vi det på julafton. Helt klart årets höjdpunkt ur matsynpunkt. Till detta kokta potatisar, kokta ärtor, stekt brysselkål och gräddsås. En sås jag lätt kan äta med sked. Och då menar jag enbart såsen.

Runt sex på kvällen kände jag att jag ville åka hemåt för att vara pigg under färden hemåt. Jag hade bara kört några minuter när bilen började signalera att ett bilbälte inte var knäppt. Det var bara att stanna. Till slut fick jag knäppt samtliga oknäppta bilbälten samt lyft ner handväskan från sätet bredvid mig. Då äntligen tystnade bilskrället. Vete sjutton vad bilen fick för sig där.

Dålig mobilbild på en gudomligt god kalkon.

Nu är Isac rustad för vintern bland annat. Tack snälla till Isacs mormor och morfar som skämmer bort oss något otroligt!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge