Ansiktsförlamningen Isac Oliver

Här är vi lite trötta idag

Trötta är vi idag. Oliver slog till och sov två och en halv timme på förmiddagen, själv låg jag och småslumrade medan Isac lekte bredvid mig i sängen. Vaknade till av att Isac hade hämtat några tvättservetter som han “torkade” mig med i ansiktet och håret. Han lekte nog något roligt där. Tröttheten beror på en stundtals orolig natt, Oliver vaknade några gånger. Han äter fortfarande en gång per natt också, men det ska vi snart jobba bort har jag tänkt. En gång är dock många gånger bättre än tre.

Apropå roligt – igår hade vi besök av Kerstin och barnen. Jag fick en fin höstbukett för att krya på mig, och de hade även med sig lunch. Mysigt! Efter mat och fika tog vi oss ut till stora lekplatsen, där killarna lekte med både linbana, rutschkanor och gungor. Favoriten var helt klart linbanan för samtliga. Oliver sov i vagnen under hela tiden.

Denna bukett pryder köksbordet.

På eftermiddagen åt vi middag med barnens farmor, farfar, faster och fasters sambo. En kanongod köttfärspaj med kantareller. Riktigt god höstmat.

Lite ansiktsstatus också kanske? Kan nästan stänga ögat helt nu. Ögat stänger sig dock inte så mycket när det blinkar, vilket jag ser fram emot. Jag vill gärna bli av med denna trista mojäng för ögat nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge