Uncategorized

Happy birthday to me!

Uppe med tuppen är jag idag, har redan ätit frukost. Tänkte försöka vara lite produktiv idag, och städa, se några föreläsningar samt handla inför imorgon.


Eftersom det idag även är Idas födelsedag så tänkte vi ses och äta lunch sedan. Mysigt!

5 Comments

  1. Grattis på din dag! Hoppas det känns bra att bli gammal!
    Senast igår fick jag frågan på bussen (trots att jag har ett VUXEN-kort) ”Jaha ja, skolungdom ska du åka på ja”. ”NÄÄÄ!” sa jag. ”Jag är jättevuxen!” ”Öh, men du är ju inte över 26!” ”JO! Jag är snart 29 och är hur vuxen som helst”…

  2. Jag har ingen åldersnoja alls! Snarare tycker jag det känns skönt att bli äldre. Men jag råkar ut för samma saker som du där gällande kollektivtrafiken. Skulle köpa ett hundrakort att komplettera månadskortet med, och tanten som jobbade på macken började babbla om hur man skulle göra innan man var 20. Varpå jag upplyste henne om att jag snart fyller 26. Tänk om de kunde fråga hur gammal man är istället för att anta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *