Isac Uncategorized

Handla mat på nätet

Idag hängde Isac med en förskolekompis hem igen, fast en annan kompis denna gång. Han har fått mersmak på det där, och denna gång åt han middag där med. Kvart i sju var jag för att hämta honom, och nej han ville inte gå hem då 😉 Han hade haft kul! Han kunde knappt somna, trots att han var supertrött, för han hade så mycket att berätta. Munnen gick i ett!

I skrivande stund sitter jag och väntar på en matleverans, jag har för första gången någonsin testat att handla mat på nätet. Det var ju lite annorlunda, kändes som jag inte riktigt hade koll på vad jag gjorde, och jag minns knappt vad jag beställt. Men snabbt går det, gjorde beställningen igår och får den hem idag! Innan har jag bara provat på färdiga matkassar med tillhörande recept, denna gången har jag handlat på frihand.

 

  Dessa kläder handlade jag till barnen i lördags. Nästan bara till Ollie, men Bamsejeansen är till Isac. 

Stolt kille åker radiobilarna på Liseberg.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge