Isac

Halvårskontroll på BVC

Idag har vi alltså varit på denna något försenade kontroll. Vägning, mätning och kontroll av diverse motoriska och kroppsliga saker. Det var inga konstigheter, han är en “pigg och stark liten kille”. Pratar som han ska gör han tydligen också! När läkaren skulle undersöka Isac började han gallskrika, han gillade inte alls att hon pillade på honom. När han kom upp i min famn igen blev han nöjd. Tror minsann vi har en liten början till separationsfasen som ju träder in någonstans mellan 6 och 9 månader.

Jag frågade lite om det här med den struliga sömnen som vi ju fått uppleva de senaste tre veckorna. Det fanns tydligen inget att göra. Det kunde bero på utvecklingsfasen eller kanske tänder. Sen sa de också att Isac nog är en bebis som inte vill sova för att han har så mycket att upptäcka och inte vill missa en minut av detta spännande! Det som sades var med andra ord inget som jag inte redan visste eller hade anat. Han hade för övrigt ökat nästan ett halvt kilo sedan förra besöket för två veckor sen. Matglad eller vad?
Idag ska jag hedra minnet av Andreas genom att laga hans favoriträtt Tacokyckling. Suveränt gott. Det är idag sex år sen….

2 Comments

  1. Härligt att höra att bvc-kontrollen gick finemang! Vi skall till bvc på måndag och jag gillar verkligen att gå dit.

    Får jag fråga vem Andreas är..?

    Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *