Foto och Grafisk design

Halloween på Liseberg, pumpor i mängder!

Halloween i kvadrat

 

Igår var vi på Liseberg för att se på Halloween-smyckningen. Så många pumpor som jag skådade under mitt besök på Liseberg, har jag aldrig sett innan! Undrar hur många, måste varit flera hundra… Minst! Något mer som det var när vi kom dit var lång kö. Vädret var kalasbra bortsett från att det blåste. Det var vårt första besök på Liseberg i samband med Halloween. Barnen var besvikna över att vi inte skulle åka något, men det slutade med att mormor bjöd oss på en tur med Pariserhjulet, vad det nu heter nuförtiden… Vi spelade på lite lotterier också, och vann! Oliver och mormor kammade hem stjärnvinsten på Marabouhjulet. Vi tog oss också en värmande fika. Den koppen kaffe satt fint. Barnen hann dessutom med att leka en stund på Bushållplatsen, samt springa genom en häftig labyrint gjord av höbalar.

 

 

 

Oliver gillade den här pumpan.

 

Vi såg en godisvägg.

 

Fina dekorationer.

 

Isac kramade två kaniner igår, varav den ena skojade jättemycket med oss. Kaninen tyckte om Isacs mössa!

 

Fin utsikt.

 

31a oktober – Halloween i Usa

Apropå Halloween. Idag är ju självaste högtisdagen i Usa. Godiset ligger i sin skål och väntar, pumporna vi karvade ut i helgen är tända igen. Barnen väntar ivrigt på att det ska ringa på dörren. Hade varit kul om det kom ett par barn i alla fall.

6 Comments

  1. Vilka härliga höstbilder! Jag måste erkänna att jag mest tittar på dina bilder via Instagram men jag sk bli bättre på att även klicka mig in här på bloggen för ännu mer fint att se! 🙂

  2. Mysigt med Halloween på Liseberg. Vi besökte det första året de hade halloweenöppet & vi konstaterade att vi nog aldrig sett så många pumpor samtidigt som där.

    Kram & trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge