Foto och Grafisk design Isac

Gunga, gunga!

Idag tillbringade vi till Isacs stora glädje en stund på stora lekplatsen. Han gallskrek när vi skulle gå hem, så kul hade han. Jag kände för att fotografera lite och hade rätt så kul jag med. Om jag känner mig och Isac rätt så lär det bli minst ett besök på ovan nämnda lekplats under nästa vecka.

Klicka gärna på bilderna för att se dem i ett större och mer rättvist format.

Jag smet iväg en snabbis och fotade blommor.
 Någon behöver en klippning per omgående…
Maken står och ser cool ut i sina nya solglasögon från Italien.

Isac tjatade om att få gunga ända sedan vi såg lekplatsen på håll.

4 Comments

    1. I konw 😉 Da har du kanske ocksa hört historien om första gangen jag skulle ta pa dem pa Alex och han blev halvt bindgalen för att dem är lila= flickfärg. Barnen vägrar använda kläder som inte är flick alt pojkfärger, helt galet. Och det är absolut inget som jag har lärt dem, det är t.o.m sa att Alex vägrar äta typ en röd M&M eller äta med en rosa sked (Isabella är likadan men hon har nog bara lärt sig av sin bror :-P) Jag är galet glad över att jag inte bor i Sverige med alla (förbannade) hens (jag verkligen AVSKYR det ordet) och genus och allt vad det heter, vi hade nog blivit utslängda direkt, hihi.

  1. Visst är det härligt när de små har så roligt att de inte vill gå hem, men även jobbigt när man faktiskt måste gå hem 🙂 jag har också läst om två åringar och skönt att känna igen sig 🙂 Vi hade det härligt i Götet. Liseberg, god mat, dryck och bara jag och strosa. Fredagen regnade tyvärr bort. Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge