Graviditeten

Grundlurad!

Igår blev jag grundlurad! Mikael hade tjatat ett tag om att han skulle möta upp en kille i stan som han hade köpt en sak av på blocket. Innan dess skulle vi gå på stan och göra lite ärenden. Vi kunde inte göra dem på Allum, utan nej dessa skulle göras i stan. Han vägrade säga vad han hade köpt på Blocket, och jag har legat på honom hela veckan och försökt gissa! Han har vägrat berätta och jag har inte anat några oråd utan mer tänkt att det är så likt honom att hålla mig på halster!

Igår morse var det då dags att göra sig i ordning inför dagen på stan. Mikael vill att jag ska ha på mig något fint. Jag frågar varför och han svarar något i stil med att han vill att jag ska vara ännu finare än vad jag redan är när vi går på stan. Jag muttrar att jag ju alltid är välklädd när jag går på stan, och frågar samtidigt om det är okej att jag går osminkad på stan. Inte för att han bestämmer det men jag bryr mig väldigt mycket om vad han tycker om saker och ting så jag brukar ändå fråga. Nej, just idag var det väldigt viktigt att jag sminkar mig lite. Jag muttrar lite till, men anar ännu inga oråd.
Vi går på stan och shoppar och tar bilen bort mot Bergakungen där han ska möta upp den där killen. Först tänker jag att de ska mötas utanför men Mikael håller upp dörren för mig och lotsar in mig i biografen. Jag stannar eftersom jag tror att de ska mötas i mitten av biografen. Mikael säger att de ska mötas inne i caféet. Väl inne i caféet fortsätter han uppför en trappa, mot restaurangen. Då börjar jag tänka att detta är lite konstigt, varför stämmer man träff med någon som sålt något till en på Blocket på en restaurang? Jag börjar fundera om det inte är något konstigt med detta och då säger personen som tar emot gästerna att de som väntar oss sitter en bit in i restaurangen. Då förstår jag att det är något lurt med det här och börjar fundera på vem vi ska träffa som jag inte har någon aning om? Sekunden efter ser jag hur ett gäng tjejkompisar vinkar.
Väldigt paff och säkert med världens mest förvånade min hälsar jag på tjejerna. Mikael säger åt mig att ha kul och ber mig ringa när jag vill bli hämtad. Så där är jag, på restaurang Danilo. Ett paket och en biobiljett ligger vid min plats, samt bebisdekorationer. Jag blir instruerad att jag får välja vad jag vill på menyn, och efter middagen ska vi gå och se Sex and The City 2!
Detta var alltså som en sorts Babyshower för mig fick jag veta. Tala om härlig överraskning! Jag hade verkligen ingen aning om detta. Att man kan bli så lurad! Jag är väldigt tacksam och glad över denna överraskning.

Bebisdekorationer. Tagen med min iPhone.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge