Uncategorized

Grillkväll hos Kami

Igår blev det grill och tjöt för hela slanten uppe hos Kami. Det var jag och tre grabbar till att börja med. Kände mig som invigd i killarnas heliga klubb! Skämt åsido, men ja, det blev en hel intressant prat om både det ena och det andra.

Vi invigde (tror jag) Kamis nyinköpta utemöbler, och kunde sitta ute ända till någon gång runt tio. Sedan tyckte några att det blev för kallt, så då gick vi in och rockade loss i Guitar Hero – Metallica.

Ett collage över gårdagen. Jag vet att jag inte fick till det med ramarna, men jag orkade inte pilla mer, så det får bli till att stå ut!

Precis när vi höll på att inleda första sången kom Mikael och Maysan upp och gjorde oss sällskap någon timme eller två. Sedan gick vi hem med grisen, och jag somnade som en stock så fort jag lade huvudet på kudden. Maya lade sig så snällt på Mikaels begäran i kojen som stod nedanför sängen, men vem tror ni jag såg i sängen när jag vaknade till inatt? Jajemen, grisen låg där nära, nära med mitt lår som sin huvudkudde!


Nu är det dags för mig att äta lite frukost, det har jag helt glömt bort, inne som jag är i mina foton! Sedan blir det skogspromenad för hela slanten!

3 Comments

  1. Ja shit det var gött 🙂 Hoppas vi hinner grilla några flera gånger innan sommaren tar slut. Men nästa gång kanske vi borde prata med någon grill expert så att köttet inte blir bäcksvart 😀

    Och Stollen e sjukt dålig på trummor ^^

  2. Mariella: Ja, jag gör ju det! Tyckte bara det var så himla roligt och gulligt!

    Krille: Ja, det får vi allt se till att hinna fixa. Jag tror det var grillkolet som var skumt, i normala fall ska ju grillen stå och brinna ett tag så att glöden är jämn, men denna gång verkade ju något vara fel. Så det blir nog bättre nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *