Uncategorized

Grilla och bada i sjön

Här har det varit tyst de senaste dagarna, och den tystnaden stavas Orange is the new black. Jag försöker att inte se alltför många avsnitt varje kväll, men en eller två blir det i alla fall. Får dra ut på det roliga lite grann i alla fall 😉

Det känns i hela min kropp att det snart är dags för semester. Tröttare än tröttast, framförallt idag. Kan knappt hålla ögonen öppna. Får kämpa ett par veckor till dock. Älskar mitt jobb, så det ska nog gå alldeles ypperligt. Men jag ser ändå fram emot mina fyra veckors semester. Slippa ställa klockan, fixa matlådor och pendla. Hoppas på fint väder så vi kan grilla, hänga i trädgården och bada i sjön som ligger inte så jättelångt härifrån.

 

IMG_2768_ego

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *