Foto och Grafisk design

Gravidfotografering och blomsterprakt

Idag längtar jag efter att fotografera. Jag längtar sådär så det spritter i mig, och jag blev tvungen att leta upp några foton som jag inte gjort något med innan, och redigera! Kreativ sinnesstämning idag med andra ord. Faktum är att jag brukar hamna i ett sådant nästan varje gång jag vabbar.

Här är några foton jag inte visat tidigare. Jag är som det säkert inte varit någon tvekan om tidigare, ett stort fan av motljus. Fotona nedan är alla tagna i motljus. 

 

Fina Emma – På smällen. Motljus i Trädgårdsföreningen en kall eftermiddag i februari.
 

I min trädgård växte denna vackra blomma förra sommaren.

Botaniska, en vacker sensommarkväll.

Denna vackra sensommarkväll fotograferade jag även fina Susana! Jag bara älskar denna plats! Måste dit och fota sen när det blir vår och grönt igen.

Nästan samma ställe som ovan, men lite annat ljus. 

3 Comments

  1. Åh tjohoooo snart kommer våren och då skall vi få gjort vårt lilla projekt,skall bli så kul!
    Svar: Haha nä det fattar inte vi heller *S* Japp vi får jobba på varsin checklista, ett steg närmare målet liksom,hihi. Åker så gärna iväg till något paradis-aktigt ställe och får det gjort liksom..festen kan man ju ha när man kommer hem ifall man vill ha ngt för släkten;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge