Oliver

Grattis älskade Oliver!

IMG_8019-ollie

Oliver, två år redan! Alldeles i denna stund för två år sen hade jag för ungefär en halvtimme sedan fött en underbar liten pojk som vi gav namnet Oliver. Det var ju helt klart värt all smärta och det faktum att jag fick så svåra förlossningsskador att jag åkte upp på operation kort efter förlossningen. Jag är så stolt över mig själv, och all den styrka jag kunde frambringa under förlossningsarbetet. Snacka om att känna sig som Superwoman!

Och Oliver, vår lille Ollie. Gladare kille får man leta efter. Så full av skratt och bus. En riktig klätterapa är han också. Men lika glad som han är, lika arg kan han bli om han inte får göra som han vill, eller om han är arg på sin bror 😉 Han har börjat komma igång riktigt bra med maten, men får fortfarande mycket grät och välling. Och han älskar kakor! Förut idag sprang han och pekade på skafferidörren samt sin mun och sa kaka munnen! Han pratar en hel massa, både rappakalja och förståeliga meningar. Han älskar att både sjunga och dansa, och hans bästa kompis är hunden Nellie. Han gillar utelek, att måla och att få hjälpa till här hemma. Han gillar också att gå runt med en bil i handen, som han även gärna kör runt samtidigt som han låter som en bil.

Grattis min älskade Oliver, du förgyller mina dagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *