Inredning

Granen står så grön och grann i stugan

Granen står så grön och grann i stugan…

Igår var vi på Ikea för att delta i utlottningen av en bostad. Och då menar jag givetvis utlottningen av möjligheten att få välja en bostad i ett område i Alingsås. Ingen vill skänka oss en bostad, det hade annars suttit fint! Vi blev dragna, men inte så tidigt som önskat. Jag ska berätta mer senare, när jag vet vad som händer. Just nu känns allt väldigt osäkert. 
Apropå Ikea – vi kom hem med en plastgran. Jag är egentligen väldigt anti plastgranar, men denna var för ljuvlig för att jag skulle kunna låta bli. Det är en liten gran som ska stå i en kruka, antingen i barnens rum eller på balkongen. Jag har även tänkt utsmycka den med en ljusslinga om jag hittar en mindre sådan, och/eller sammetsrosetter. Vi får se vad jag gör med den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge