Uncategorized

God jul?

Så står julen för dörren. Igen. Hur fort kan klockan egentligen gå?

För mig innebär den annalkande julen mest ångest. Vad fan ska jag fira jul för egentligen? 2005 tappade jag lusten. Nu har ångesten spätts på med frågan; var och med vem ska jag fira jul? Hur ska jag få ihop allting? Kan jag få klona mig?

Men! Innerst inne känns julen en smula mysig. För jag älskar dofterna, ljusen, färgerna. Jag älskar glögg. Jag älskar mat, och jag älskar choklad. Jag och Mikael ska baka lussekatter och kanske pepparkakor. Vi ska köpa hyacinter och göra julfint.

Hell vs. Heaven? Nä, så dramatiskt är det ju inte. Men det känns lite jobbigt.

2 Comments

  1. Hej Hej! Jo du det är nog inget speciellt med just den här veckan, utan det är väll bara en liten höst depresssion som har kännts av extra mycket nu =). Allt bra med dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *