Uncategorized

Glöggfrossa och framtidsplanering

Här sitter jag nu. Vaknade alldeles för sent, är sådär behagligt ’söndagsseg’, men fullt lika glad för det. Till vänster om mig står glöggen parkerad. Jag älskar glögg! Även om det är äckelsött. Äckelsött kan ibland vara precis vad man behöver!

Jag måste göra er besvikna, eller i alla fall dig, Sara. Det blev inte så många bilder tagna igår. Inte heller fick jag till någon outfit-bild, Karin. Men jag kan bjuda på en bild som Mikael tog på mig då jag var mejkad och klar. Good enough?!

Partypingla

Hur var då kvällen igår? Vi spelade Buzz på förfesten hos Fredrik. Jag sög. Staffan rockade! Vi hamnade på Valand, eftersom de är fruktansvärt ogästvänliga på Blvd. Sämre service får man leta efter. Nog för att jag inte skulle få för mig att sätta min fot där i normala fall (är 7 år äldre än de som brukar gå dit!), men nu är jag än mindre vänligt inställd till stället. Dåligt! Men tillbaka till Valand. Jag har ju Vip-kort på Valand, så jag med vän kommer in gratis. Inte helt fel. Det första jag ser på Valand i vimlet är en Telian. Sen en till, och en till och…. Tror jag kom upp i cirka 12 stycken. Vi är överallt! Läskigt.

En sak som jag verkligen avskyr är idioter på dansgolvet. Med idioter menar jag sådana som trampar på en utan att be om ursäkt, armbågar en i ryggen flera gånger, apar sig på dansgolvet utan att ta hänsyn till andra, spiller ut drinkar på en och allmänt beter sig som grisar. Gårdagens dansgolv kände trampet av dessa idioter. Jag var väldigt nära på att ta tag i en och fråga om han var ute efter att ta kål på mig? Jag nöjde mig med att blänga argt och då blev det faktiskt bättre. Annars brukar jag själv stoppa ut armbågen och ge igen. Inte så snällt kanske, men det förtjänar de faktiskt! Men jag är snäll annars, jag lovar!

Och det här med framtidsplaneringen då? Jo, vi vill ha en ny säng. Så fort vi får råd ska vi investera i en bra. Så fort vi får råd ska vi också allvarligt överväga att helkakla vår toalett. Bra mycket mer praktiskt än som det är nu med tapeter.

5 Comments

  1. vi kollar också efter en säng, kollade på sängar i veckan men vi har inte hittat nån vi tycker om ännu :p

    /amina

  2. Vem hatar inte dansgolvets idioter? Fi fän.. Jag råkar själv alltid ut efter dom känns de som hahaha….
    Förresten ajg rekommenderar starkt, Lucia Glöggen. Wünderbart god 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *