Andra graviditeten Isac

Glassar och kluriga beslut

Jag fullkomligt älskar tröjor med färgglada och roliga prints. Speciellt har jag en förkärlek för glassar. Jag kunde självklart inte motstå denna underbara tröja. Snart ligger den i Isacs byrålåda. Lite småfarligt med nätshopping! Såg att den även finns till bebisar, så det kan hända att bebisen får en sådan body också.

Tröjan kommer från Villervalla, och finns att skåda här.  Jag velade mellan blå och grön bakgrund innan jag till slut bestämde mig för den jag såg först.

Jag har även hittat en fin lampa till Isacs rum, nämligen denna. Frågan är dock vilken färg? Jag lutar åt den blå eller gröna. Eller varför inte den röda? Svårt val. Sist men inte minst ska jag också beställa ståbrädan till barnvagnen. Även här tvekar jag lite mellan färgen på printet. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge