Isac

Fyra tänder

Efter regn kommer solsken. Efter feber kommer tänder? Ja, åtminstone i Isacs mun. Vi har förstått att det är tänder på G ett tag nu, han gräver sig i munnen, är svår med maten och ligger och biter i sin snutte innan han ska somna på förskolan säger personalen. Inatt vaknade han vid halv fyra och bara grät. Helt otröstligt. Fruktansvärt jobbigt. Idag var han väldigt gnällig på kvällen, och när han skulle somna var han helt utom sig och bara låg och vred sig och skrek. Efter en supp somnade han som en stock. Tidigare när Mikael kände efter i munnen kände han två tänder där uppe som precis trängt fram i tandköttet i överkäken, och två som kommer vilken dag som helst i nederkäken. Inte undra på att Isac känner sig olustig.

Konstigt nog har jag känt mig väldigt pigg hela dagen idag, trots undermålig sömn inatt. Men det ska bli skönt att somna om en stund. Vill ju vara pigg och kry imorgon när det är dags för nya kunskaper på jobbet!

4 Comments

  1. men stackars då:/ Moa har snart alla sina 20 mjölktänder uppe, undra hur länge dom sitter innan dom börjar tappa tänderna?

    Jodå, vi börjar bli klara med det mesta. Är inte så mycket att inhandla egentligen eftersom vi har kvar så mkt från Moa. Men lite hygienartiklar och lite mer kläder, så är vi klara sen. Sängen står redo och vagnen kommer när som helst (hoppas jag!!)
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge