Uncategorized

Fullt upp denna fredag

Idag har jag och Isac varit inne i stan, eller Göteborg rättare sagt. Som ni alla vet så gör jag ju inget annat än att shoppa, så idag kom jag hem med massvis med grejer. Nej, skämt åsido. Det var ingen shoppingtur, det var en kompisvisit och en arbetsplatsvisit.

Vi hann med en sväng upp på mitt kontor där Isac sprang runt och hade det hur lajbans som helst. Jag loggade även in i ett internt system och kollade upp lite saker. Jag sitter i ett öppet kontorslandskap av ganska speciell karaktär och den karaktären passade unge herr Isac ypperligt. Vi var kvar i närmre en timme och tjatade med kollegorna. Efter den visiten åkte vi direkt hem till Isabelle för en fika och promenad. Isabelle tinade ett par bullar till mig och innan jag hann blinka så var Isac framme och tog ett bett i en av dem. Bulltjuv nummer ett. Direkt efter promenaden fortsatte vi mot makens arbetsplats som ligger ganska nära för att se hur han har det på jobbet innan vi skulle åka hem tillsammans. Mikael jobbar i ett labb, och ett sådant hade jag aldrig varit inne i förrän idag.

Det blev lite nödvändighetssaker handlade idag får jag väl erkänna dock. En fin adventsstjärna till köket då den vi hade, en på fot, gick sönder idag. Även en varm och go mössa till Isac slank med hem. Han kan ju inte gå och frysa när det blir kallare sen, stackaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge