Uncategorized

Fullt ös medvetslös!

Idag var det till vår stora glädje ingen som var sjuk, så på dagens agenda stod gympa, thaimat och bus med Axel, Siri och Vidar samt deras mammor. Morgonen började i lugnt tempo, men blev stressig precis innan vi skulle gå, då jag först inte hittade barnens vantar, samt att Isac absolut inte ville ta på sig sina kläder. Med en busstid att passa kändes det lite svettigt… Då önskade jag att jag hade bilen hemma. Men – iväg kom vi och bussen hann vi med!

Det blev fullt ös på gympan, god thaimat till lunch och strax efter att vi avslutat lunchen anslöt sig Sara&Vidar. Sara, som är höggravid, fullkomligt glänste, så vacker i sin mage! Jag har nästan helt glömt hur det känns att ha en stor mage, så jag frågade om jag fick känna på magen. Mysigt att känna en bebis rumla runt därinne.

Det var verkligen fullt ös idag. Jag är helt slut. Både glädje och ilska har barnen bjudit på. Många kamper om leksaker, minst sagt! Även bebisarna ville ha de mest attraktiva leksakerna, och de är inte rädda direkt, härdade små bebisar det där. Det blev också gofika med kaffe och bullar.

Tack Jessica och Sara för en härlig dag!

Isac i väntan på bussen, glad som alltid över att få åka buss.

Denna lilla donna snodde en liten bit bulle och var överlycklig!

Axel och Isac delar fotölj.
Oliver hittade en jätterolig leksak. 

Jag bäddade ner de stora killarna i filtar, det var både spännande och mysigt!

One comment

  1. Tack för idag!! Riktigt trevligt så det måste vi göra om 🙂 Och tack för den fina komplimangen 😉 Själv känner jag mig ganska stor och klumpig och helt slut 😛 Men det uppskattas att höra annat!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *