Uncategorized

Fullt ös medvetslös

Igår var det fest. Fullt ös medvetlös var temat. För alla!

Kvällen började med att jag och Bella åkte hem till mig i Lerum och gjorde oss snygga. Knäckte varsin cider och kände redan efter halva burken att den slog! Runt sju mötte vi upp några av dem andra vid tåget, och sen var festen i full gång! En efter en droppade folket in, och till slut var vi ett gott gäng på kanske 13 stycken. Drink efter drink slank ner, shot efter shot intogs, och plötsligt var Lompan på kanelen!

Runt elva var vi inne i stan och vi styrde snabbt stegen mot ett ganska så folktomt Valand. Väl där mötte vi upp några andra vänner, och parkerade oss nära baren. Plötsligt var Valand packat med folk, och halva Telia hade begett sig till Valand just denna kväll. Jätteroligt. Alltid någon att snacka med. Minns dock inte alls vad jag pratade med folk om, men Who cares?! Dansade bugg med någon konstig typ, drack mintu, drack öl, drack cider, drack drinkar. Drack, drack, drack… Dansade, tjötade, och drack lite till! Ja ni förstår ju hur jag mår idag!

Det var lätt en av dem roligaste kvällarna på mycket länge. Jag verkligen perfekt full hela kvällen, pratade med allt och alla, dansade, shottade och skrattade. Kände mig attraktiv, rolig och galen! Jag var het med andra ord!

Det grymma med kvällen var att alla var på samma nivå. Konstant apraka och lika flummiga som jag. Lär vara en och annan som mått dåligt idag. Själv vaknade jag illamående. Men jag tar det! Det var det värt.

Tack alla ni som var med. Det gör vi om snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *